CHOOSE YOUR LANGUAGE/CHOISSISEZ VOTRE LANGUE/SPRACHE WÄHLEN : NL | FR | EN | DE | IT
 
 
 
Promoties en Themaverblijven
Cum Grano Salis is terug operationeel vanaf 29 april 2021.  Wij passen alle maatregelen voor het bestrijden van het Covid-19 virus rigoureus toe. Naast de reguliere poetsbeurten, worden kamers en de aanraakvlakken in openbare ruimtes ook regelmatig ontsmet. In Italië is het dragen van een mondmasker verplicht zowel binnen (alle openbare ruimtes) als buiten.  In bars en restaurants mag het mondmasker af wanneer je aan een tafeltje zit om te eten of te drinken.  
 

Paasarrangement 2021 (all-in). AFGELAST. Door de Covid-19 noodtoestand zijn geen speciale evenementen rond Pasen mogelijk. 

Najaarsarrangement 2021 (all-in), van dinsdagmorgen 5 oktober tot zaterdagmorgen 9 oktober (4 nachten, verlengbaar voor of na het arrangement). Wij nemen u terug mee op een aantal verrassende begeleide uitstappen in 3 regio's: Umbria, Toscana en Lazio. Stuur ons een e-mail om programma en prijzen te bekomen: lippensconsultant@gmail.com of info@cum-grano-salis.eu

Wijnarrangement 2021. Vrij te boeken gedurende het hele seizoen. Bezoek 4 verschillende wijnhuizen in even zoveel wijnstreken in Umbria (Colli Perugini DOC, Torgiano DOC, Sagrantino DOCG en Orvieto Classico DOC). Wij zorgen voor uw reservaties.  Meer details ? Stuur ons een e-mail!
 
 


 
 


Cum Grano Salis, B&B
Voc. Madonna delle Grazie 13
Loc. Castello delle Forme
I-06055 Marsciano (PG)
Italia

E-mail: info@cum-grano-salis.eu